Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€ (ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ)

Τηλεφωνικές παραγγελίες 2103257101

 Ασφαλείς Συναλλαγές

Τρόποι αποστολής / Πολιτική Αποστολών

Στον ιστότοπό σας, παρέχουμε  ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ για παραγγελίες από 100€.

Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,00€


 ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ και ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Οι παραγγελίες που περιέχουν “Άμεσα διαθέσιμα” προϊόντα-με βάση τον χαρακτηρισμό του εκάστοτε προϊόντος στον ιστότοπό μας, αποστέλλονται από το κατάστημά μας προς την ταχυμεταφορική εταιρία εντός 48ωρών, από τη στιγμή της ολοκλήρωσης της ηλεκτρονικής παραγγελίας. Ολοκληρωμένη θεωρείται η παραγγελία που όλα τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα.

Στις περιπτώσεις μη άμεσα διαθέσιμων προϊόντων στο κατάστημά μας, οι παραγγελίες σας, μετά από επικοινωνία μας μαζί σας, θα αποστέλλονται από το κατάστημά μας προς την ταχυμεταφορική εταιρία εντός 2 έως 4 εργάσιμων ημερών ή εντός το πολύ 10 εργασίμων ημερών, με βάση την ποσότητα αποθεμάτων και τον εκτιμώμενο χρόνο αφίξεων νέων ποσοτήτων. Όλα τα προϊόντα μας εισάγονται απ΄ευθείας από την Ιταλία.

Ο χρόνος παράδοσης από την εταιρία ταχυμεταφορών είναι 1-2 ημέρες εντός νομού Αττικής ή σε χερσαίες πρωτεύουσες νομών είτε σε 3-4 ημέρες σε υπόλοιπη νησιώτική και απομακρυσμένη χώρα. Οι παραγγελίες αποστέλλονται τις εργάσιμες ημέρες, από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Σε κάθε περίπτωση μέχρι την παράδοσή της παραγγελίας σε σας, η εταιρεία μας σας βεβαιώνει  το καλώς έχειν της παράδοσης των προϊόντων.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ

Επίσης, είναι σημαντικό να σας αναφέρουμε ότι η παραγγελία σας, μπορεί να παραδοθεί απευθείας από το κατάστημά μας, στο κέντρο της Αθήνας, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

Είναι βεβαίως απαραίτητο να έχει προηγηθεί επικοινωνία αναφορικά με τη διαθεσιμότητα της παραγγελίας και την ολοκλήρωση της προετοιμασίας των προϊόντων.

Οι παραγγελίας παραμένουν εν ενεργεία/ετοιμοπαράδοτες για διάστημα 1Ο ημερών. Μετά το πέρας του συγκεκριμένου διαστήματος ακυρώνονται.