Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€ (ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ)

Τηλεφωνικές παραγγελίες 2103257101

 Ασφαλείς Συναλλαγές

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Αντικαταβολή:

Η καταβολή του συνολικού χρηματικού ποσού που αντιστοιχεί στην αγορά των προϊόντων μας, γίνεται κατά την παράδοση της παραγγελίας, από τον πελάτη στον υπάλληλο της συνεργαζόμενης με εμάς, βάση σύμβασης, εταιρείας ταχυμεταφορών. Παρακαλούμε σημειώσατε πως βάση νόμου αγορές άνω των 500,00 ευρώ δεν εξοφλούνται με μετρητά, παρά μόνον με χρήση κάρτας ή με τραπεζική κατάθεση / έμβασμα.

Χρεωστική ή πιστωτική κάρτα:

Η καταβολή του συνολικού ποσού χρέωσης για την αγορά σας, μπορεί να γίνει και με την χρέωση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας : VISA, MASTERCARD, MAESTRO μέσω του ασφαλούς συστήματος της EVERY PAY.

«Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCIDSS). Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA & MasterCard. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή»

"Recognizing the importance of electronic payment security, EveryPay is a licensed Payment Institution by the Bank of Greece (Decision No. 280/3 / 23-7-2018 GG B 3010 / 25-7-2018), and manages securely card payment transactions, in accordance with the regulatory framework of the card transaction security management standard. Everypay is certified in accordance with the PCI DSS compliance standards. All Everypay services are made through secure connections with 256bit SSL certificates. EveryPay also supports the ability to use the 3D Secure service, an additional security token for VISA & MasterCard. The Payer then has to enter his personal secret code to complete the transaction successfully”.

Paypal:

Η καταβολή του συνολικού χρηματικού ποσού χρέωσης για την αγορά σας μπορεί να πραγματοποιηθεί και μέσω του paypal λογαριασμού σας. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, επιλέγετε την πληρωμή μέσω paypal, και μεταφέρεστε στο περιβάλλον του paypal, όπου θα συνδεθείτε με το λογαριασμό σας και θα ολοκληρώσετε την επιβεβαίωση της αγοράς.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Η καταβολή του συνολικού χρηματικού ποσού χρέωσης της αγοράς σας, μπορεί να ολοκληρωθεί και με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας.

ΙΒΑΝ : 3802601050000370200145921 ΜΠΕΪΝΗΣ Δ. – ΜΠΕΪΝΗΣ Ι. Ο.Ε.

Παρακαλώ σημειώσατε πως για τον εντοπισμό και έγκριση της κατάθεσης που πραγματοποιείτε είναι απαραίτητο στο πεδίο ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ να αναγράφεται ονοματεπώνυμο και τον αριθμό παραγγελίας σας. Επίσης παρακαλούμε όπως μας στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης / πληρωμής στην ηλεκτρονική διευθύνση του καταστήματός μας info@compelbrandsoutlet.gr

Πληρωμή στο κατάστημα:

Δίνεται η δυνατότητα της απευθείας παραλαβής της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας και η απευθείας πληρωμή με κάρτα ή μετρητά στο χώρο μας. Μητροπόλεως 64, Μοναστηράκι Αθήνα,

Δευτέρα Τετάρτη Σάββατο : 10:00 – 16:00

Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή : 10:00 – 20:00

Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας εξυπηρετήσουμε.